dijous, 3 de maig del 2007

Tast de la Collita 2005 a la Fira del Vi de Falset

Fa uns instants m'acaben de comunicar que he guanyat una de les entrades que Verema.com ha sortejat per assistir al Tast presentació de la collita 2005 dins el marc de la 12 Fira del Vi de Falset (programa de la fira en PDF [cat] [esp] [eng]).

El tast de la collita 2005 tindrà lloc aquest dissabte 5 de maig a les 5 de la tarda a l'Escola d'Enologia de l'IES Priorat.

Des de "Els Vins de Pilar Vi-dal i Jose Blanco-tinto", us informarem detalladament del que s'esdevingui durant aquest tast i de tot el que puguem veure o beure a Falset.

5 comentaris:

  1. Felicidades por la invitación conseguida.
    Seguro que sacaras buen provecho de ella, y que nos harás llegar tus opiniones de forma puntual.

    Saludos y enhorabuena por el blog.

    ResponElimina
  2. Enhorabona, Pilar i José. Nosaltres estarem per allà pero no el día 5. Llástima. De totes maneres llegirem amb atenció el que publiqueu.

    Salut,

    ResponElimina
  3. Gràcies Calamar,

    Doncs ja que hi aneu (ja n'estava informada ;-)), les lectures seran recíproques.

    Què vagi bé per Falset!

    Salut!
    Pilar.

    ResponElimina
  4. Enhorabona pel vostre Bloc i la vostra informació. Si no us emporta us he posat al meu bloc de flixancos.
    Paralnat de vi fa uns dies vaig visitar el museu més impactant del vi a Briones, prop de'Haro.

    ResponElimina
  5. Hola Pere,

    Gràcies per incloure'ns entre els blogs flixancos. Per nosaltres és un honor i, particularment per a Jose, un reconeixement a la seua estima vers Flix, vila de la que ja se'n sent fill.

    Celebro que la teua recent visita al museu de Briones (poble pel que també transcórrer el curs del nostre riu, si no m'erro) t'hagi semblat impactant.
    Nosaltres estaríem encantats si ens en volguessis fer cinc cèntims. Potser voldràs esperar a què publiquem el post que tenim pendent sobre un Rioja que hem tastat darrerament.

    Per cert, segurament que molts flixancos devem tenir el record de visites a un altre museu del vi, al de Vilafranca del Penedès, lloc de peregrinació gairebé obligada per tots els qui anàvem de vacances a Pacs. Jo calculo que hi he estat 8 vegades pel cap baix!!!

    Salutacions,
    Pilar.

    ResponElimina