dijous, 31 de maig del 2007

Vida y milagros d'Albert Pla


Com que "No sólo de rumba vive el hombre", ni tant sols de vi, em permeto dedicar aquesta entrada a l’Albert Pla quan encara em trobo sota els efectes del concert que ha ofert aquest vespre al Teatre Lliure.

Albert Pla ha tornat als escenaris del Lliure i aquest cop ho ha fet a la sala gran, la Fabià Puigserver, per a presentar el seu darrer treball "Vida y milagros" (2006), produït per Quimi Portet (ex Último de la fila).

Són dos únics concerts, que tanquen la temporada del Lliure, en els què Albert Pla actua en companyia del trio de jazz format per Carles Benavent, Tino di Geraldo i Jorge Pardo (tot un luxe), amb el guitarrista flamenc Diego Cortés i amb Judit Farrés, coautora dels arranjaments del disc.

El concert ha estat un repàs de les cançons més emblemàtiques de Pla magníficament revisades, interpretades i representades. Es com si "la vida d’un gat", "el lado más bestia de la vida" , "añoro", etc., haguessin anat creixent al llarg dels anys talment ho faria un vi de la millor anyada de Bordeus.

Apa, a seguir bevent vi que "hi ha sequia a la comarca..."
Ho sento molt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada