dilluns, 28 de juliol del 2014

#islandiaenbici


Reykjavik, 28 de juliol del 2014.

Estimat diari d'abord,

Ja fa dos setmanes que vaig aterrar en aquest satèl·lit cobert d'aigua, gel, cendra i molsa. Crec que a la terra han passat més de dos mesos (o és al revés?). Durant aquestes dues setmanes he visitat llocs increïbles amb la meva andròmina a pedals i també he viscut experiències inoblidables. Els 40km entre Hólaskjol i Landmannalaugar són potser la major aventura de la meva vida. M'enduc records que perduraran molt temps en la meva memòria i imatges que encara tinc impregnades a la retina i que només tancant els ulls puc tornar-les a veure.

Però pedalar per Islàndia és dur, ho he comprovat jo mateixa i ho he vist escrit a les cares dels altres exploradors que portaven més temps. Se'ls veia almenys tan cansats com fascinats, i amb la cara cremada pel fred, el vent, la pluja, i potser per algun raig de sol, però això últim ho dubto una mica. Per això sé que encara que només he vist una petita part d'Islàndia, em quedo amb un regust dolç i amable, tan amable com el caràcter dels islandesos, gent tranquil·la i comunicativa, sempre disposada a ajudar.

Ara estic embarcant per a tornar a la terra. Aquest dies la seva òrbita passa molt a prop del sol, massa, i crec que enyoraré una mica aquesta rasca insuperable!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada