dissabte, 17 de febrer del 2007

Fira del vi de Montilla Moriles, Córdoba

Rodrigo Fernández de la Reguera en el moment de recollir el primer premi del concurs d'etiquetes de vi 2003 del Consejo Regulador de la D.O. Montilla-MorilesVista ampliada d'una de les etiquetes de RodrigoVista de les cinc etiqutes de Rodrigo
Per uns Montilla no és res més que l'actual President de la Generalitat de Catalunya, però per a uns altres és a més a més, però per sobre de tot un poble de Córdoba on s'elaboren uns vins generosos extraordinaris, que van des del fino (sec) al perdro ximenez (dolç).
L'octubre del 2003, gràcies a que el nostre amic Rodrigo Fernández de la Reguera Villar va guanyar el primer premi del concurs d'etiquetes del Consejo Regulador de la D.O. Montilla Moriles, ens vam desplaçar fins a l'esmentat poble.
El concurs consistia en dissenyar una etiqueta per a cadascun dels cincs principals tipus de vi que es fan sota la D.O. Montilla-Moriles; Joven, Fino, Amontillado, Oloroso i Pedro Ximenez.
El dia que Rodrigo va recollir el premi, el vam passar a la fira, d'estand en estand!! Ens van rebre uns responsables de la fira, un d'ells regidor de l'ajuntament (Izquierda Unida), que ens van atendre magníficament bé. Es van preocupar de que fóssim ben atesos en tot moment, per això es van cuidar de reservar-nos taula per a dinar en un bon restaurant (va invitar Rodrigo) i també ens van organitzar una visita a una de les bodegues del poble.
La visita va ser a Las Bodegas Alvear. Unes instal·lacions immenses amb molta història dins les seves parets. Impressionant la sala on es es guarden les botes "en solera".

Vam aprofitar el viatge per a vistitar Córdoba i la Catedral-Mesquita i per a dinar, un lloc que no us podeu perdre si aneu a Córdoba: el Restaurante Casa Salinas, absolutament recomanable.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada